Damlex Realty

EEN MOOIE EN RUIME VILLA IN DE MEEST POPULAIRE URBANISATIE VAN CALONGE I SANT ANTONI

995 000 €
Prijs
7
Slaapkamers
4
Badkamers
1155 m2
Perceeloppervlakte
434 m2
Woonoppervlak
#73587
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
Met plezier bieden wij deze ruime villa te koop aan op een prachtig ruim perceel en gelegen midden in de populaire wijk Torre Valentina. Het heerlijke strand van Torre Valentina ligt op steenworp afstand! Op de begane grond: Entree met een ruime hal met trap en aangrenzend een ruime tweepersoonsslaapkamer met inbouwkast, een ruime keuken met bijkeuken en een bijkeuken, een woon-eetkamer met schuifdeuren naar het overdekte terras van de heerlijke achtertuin, een eenpersoonskamer of eventueel een studeer/werkkamer met aansluitend een badkamer. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een ruim terras met barbecue. Eerste verdieping: Ruime overloop, een ruime hoofdslaapkamer met badkamer ensuite en een inloopkast en toegang tot het balkon, twee lichte, ruime tweepersoonsslaapkamers met elk een inbouwkast en een aparte moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Souterrain: Gym, een inkomhal met ruime inbouwkast, een tweepersoonsslaapkamer grenzend aan een volledig ingerichte badkamer, inpandige garage met ruimte voor 2 grote auto"s en voldoende ruimte voor opslag. De garagedeur is elektrisch. En als klap op de vuurpijl biedt het souterrain een inpandig separaat appartement waar u uw vrienden of familie kunt ontvangen en laten verblijven. Het heeft een ruime woon/eetkamer met een ruime tweepersoonsslaapkamer, een open haard en een eetkeuken. En als kers op de taart een wijnkelder waar je de mogelijkheid hebt om je eigen wijn te maken. Tuin: De tuin is prachtig rondom de villa gelegen. Door de ligging is er op elk moment van de dag zon in de tuin, afgewisseld met voldoende schaduwrijke hoekjes. De tuin is met veel zorg aangelegd en heeft een diversiteit aan planten en struiken waardoor er veel kleur en groen in de tuin zit. In de achtertuin bevindt zich een zoutwaterzwembad met waterval en jacuzzi. Deze unieke kans is voorzien van een eigen waterbassin, alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken, elke kamer is voorzien van een airconditioning unit. Deze villa heeft ook een toeristenvergunning. Het is een parel op de huidige woningmarkt!...
Eigenschappen
Bouwjaar: 2006
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Zwembad, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Ingebouwde kasten, Balkon, Parkeerplaats, Park, Barbecue, Gastenverblijf, Jacuzzi, Speelkamer, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
2900€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

995 000 €
Ref. 73587
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73587