Damlex Realty

FANTASTISCH MODERN HUIS MET TOERISTISCHE LICENTIE IN RIO D"ORO - CALONGE

450 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
600 m2
Perceeloppervlakte
244 m2
Woonoppervlak
#73552
ID
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
Mooi modern huis van ongeveer 244m² gebouwd, op een perceel van ongeveer 600m², met toeristenvergunning, in de bevoorrechte omgeving van Rio d"Oro. Bij binnenkomst wordt u begroet door een zeer goed onderhouden en nette buitenkant, een grasveld, een zwembad en een gezellig terras met een gezellig hoekje met tafel en stoelen in de schaduw. Er is directe toegang tot de garage, om met de auto aan de andere kant te betreden en een hellingbaan met treden naar de voordeur. Bij de ingang is een vestibule, een moderne en volledig uitgeruste keuken met een uitgang naar een groot terras aan de achterzijde. Aan de linkerkant van de entree bevindt zich de woonkamer met eetgedeelte, met toegang tot het voorterras en het zwembad. Aan de rechterkant is een trap die omhoog en/of omlaag gaat naar de 1/2 verdieping, als volgt verdeeld: Omhoog en naar rechts zijn twee tweepersoonsslaapkamers met toegang tot hun eigen terras, en naar links een derde slaapkamer. Beneden is de badkamer die de slaapkamers delen, voorzien van een douche en kwaliteitsmaterialen. Als we met een paar treden naar de 1/2 verdieping gaan, ontdekken we de master suite, zeer ruim met 2 grote kleedkamers, een badkamer met ligbad en jacuzzi en een uitgang naar een eigen groot terras. Vanuit de inkomhal, via de trap van een halve verdieping, vinden we aan de linkerkant een kantoor, dat ook als slaapkamer kan worden gebruikt, met zijn ingebouwde kleerkast. Beneden is nog een badkamer, met een douche en een wasruimte. Rechts is er toegang tot de garage, zeer groot, waar 2 auto"s in passen. Daar is de stookruimte en een wand met planken, heel praktisch. We vinden ook een zeer moderne en kleine generator, met voldoende stroom voor het geval de stroom in huis uitvalt. Aan de achterkant van het huis is er een prachtig terras, met een zeer grote barbecue, type Braziliaanse barbecue, ruimte voor een hangmat, en onder een prieel, voor meer privacy, een tafel met stoelen. Vanuit deze ruimte heeft u direct toegang tot de keuken. Dit huis is een wonder, zeer functioneel, modern en zeer goed doordacht. Daarnaast is hij gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen en is hij heerlijk onderhouden. Een ander voordeel van dit fantastische huis is de toeristenvergunning, waardoor het een uitstekende investering is. Je kunt het niet missen, kom op bezoek en je zult verliefd worden....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2012
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Balkon, Uitzicht op de bergen, Domotica Systeem, Dicht bij internationale scholen, Dicht bij het openbaar vervoer, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Jacuzzi, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

450 000 €
Ref. 73552
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73552