Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Indrukwekkende villa in Torre Valentina op el Cami de Ronda met toegang tot het strand

4 200 000 €
Prijs
7
Slaapkamers
4
Badkamers
811 m2
Perceeloppervlakte
319 m2
Woonoppervlak
#72941
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
Deze grote villa is gelegen in een van de meest bevoorrechte gebieden van de Costa Brava - Torre Valentina. Dit huis ligt direct aan de Cami de Ronda (eerste lijn strand) en biedt het beste uitzicht op de Middellandse Zee.Een automatische poort opent om toegang te verlenen. Er is een grote tuin en u ziet de prachtige gevel en entree in Catalaanse stijl. De lichte foyer heet u welkom. De gecombineerde woon- en eetkamer biedt een aangenaam ontspannen sfeer om te genieten van het uitgestrekte uitzicht op zee. Het huis is intelligent ontworpen met 2 patio"s, 1 om in de winter in de zon te zitten en 1 om in de zomer in de schaduw te zitten. Vanaf de terrassen kunt u genieten van het panoramische uitzicht over de zee, het geluid van de golven en het uitzicht op de eigenlijke toren "Torre Valentina".De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft ruimte voor een ontbijttafel. De wasruimte is gunstig gelegen naast de keuken. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 3 slaapkamers: 2 dubbele en één enkele. Alle 3 deze slaapkamers hebben inbouwkasten, uitzicht op zee en toegang tot het terras. Deze slaapkamers delen een badkamer op de gang.Via de prachtige trap vindt u nog 2 tweepersoonsslaapkamers, die beide een prachtig uitzicht hebben. Deze slaapkamers hebben ook inbouwkasten en delen een complete badkamer. De hoofdslaapkamersuite heeft de toplocatie aan de achterzijde van het huis om te genieten van het panoramische uitzicht op zee. De hoofdslaapkamer heeft een ongelooflijk eigen balkon, een inloopkast en een eigen badkamer.Het lagere niveau heeft een extra chill-out ruimte met toegang tot de tuin, een wijnkelder, een gastentoilet, een pantry, voldoende bergruimte, de machinekamer en de garage. Er zijn twee privé strandopgangen aan weerszijden van de grote tuin.Dit huis heeft veel charme en de ligging en het uitzicht op zee maken het echt luxe.Neem contact met ons op voor meer informatie over deze woning....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1980
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Houten vloer, Uitzicht op de stad, Dicht bij internationale scholen, Dicht bij het openbaar vervoer, Automatische bewatering, Chill-out zone, Aan het strand, Panoramisch uitzicht, Wijnkelder, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

4 200 000 €
Ref. 72941
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72941