Damlex Realty
GERESERVEERD

Huis te koop in Río de Oro, Calonge

990 000
850 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
4
Badkamers
3074 m2
Perceeloppervlakte
413 m2
Woonoppervlak
#72907
ID
GERESERVEERD
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
Deze villa in Spaanse stijl is gelegen in de woonwijk Rio de Oro in Calonge.Het huis ligt zeer dicht bij de restaurants van Río el Oro, het is mogelijk om er naartoe te lopen.Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. Eenmaal bij het huis is er een grote oprit rond de eigendomslijn met directe toegang tot de garage voor 2 wagens. Naast de ingang van het huis is er een veranda waardoor we kunnen genieten van de prachtige tuin.Vanuit de entree is er directe toegang tot de garage en de logeerkamer met badkamer. Op deze verdieping is er ook een wasruimte en een badkamer met sauna.Er is een brede trap die leidt naar de eerste verdieping met een woonkamer die uitkomt op een terras. Vanuit de woonkamer kom je in de eetkamer en de keuken, deze laatste met toegang tot de tuin. De fluor leidt ons naar het nachtgedeelte met drie slaapkamers en drie badkamers.Trap leidt verder naar de tweede verdieping waar zich een kantoor met een badkamer bevindt. Vanuit het kantoor is er een uitgang naar het prachtige dakterras vanwaar we heerlijk kunnen genieten van de omgeving.Het perceel van het huis is 3.074 m², wat veel mogelijkheden biedt, u kunt bijvoorbeeld een groot zwembad aanleggen....
Eigenschappen
certificado energetico
Garage / Parkeerplaats, Tuin,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

990 000
850 000 €
Ref. 72907
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72907