Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

FANTASTISCHE BOERDERIJ MET ZWEMBAD DICHTBIJ DE BESTE STRANDEN VAN DE COSTA BRAVA

1 380 000 €
Prijs
7
Slaapkamers
6
Badkamers
1667 m2
Perceeloppervlakte
402 m2
Woonoppervlak
#73494
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calella de Palafrugell
Fantastische boerderij nabij de meest exclusieve stranden van de Costa Brava. We betreden het pand via een mooie houten deur en vinden een gezellige gewelfde hal met toegang tot een comfortabele keuken met eettafel. Op dezelfde verdieping vinden we een suite kamer die wordt gebruikt als dienstkamer, de zeer gezellige woonkamer met een groot raam en open haard. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot een mooi en landelijk terras dat ons aan de ene kant naar het gastenverblijf en aan de andere kant naar de boomgaard leidt. De eetkamer heeft een originele 19e-eeuwse broodoven en heeft toegang tot een mooie veranda met een grote bank en een eettafel. Aan de overkant zien we een goed onderhouden tuin en aan de ene kant het zwembad. Onderaan de hal vinden we een prachtige originele stenen trap die ons naar de eerste verdieping brengt waar we een grote kamer vinden met prachtige plafonds gemaakt met perfect gerestaureerde houten balken. Van daaruit hebben we toegang tot de vier tweepersoonssuites, waarvan één met een terras. Aangrenzend aan de hoofdboerderij vinden we een fantastisch gastenverblijf met een eigen ingang, een keuken, een woon-eetkamer met open haard en toegang tot de patio. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. Een garage voor één auto....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1777
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Alarm, Ingebouwde kasten, Balkon, Dicht bij internationale scholen, Automatische bewatering, Barbecue, Gastenverblijf, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
608€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell, gelegen aan de Costa Brava, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende omgeving die het tot een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen maken. Calella de Palafrugell was oorspronkelijk een traditioneel vissersdorp en heeft zijn charme behouden met smalle kronkelende straatjes en witgekalkte huizen. De historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de iconische botanische tuin Cap Roig en de pittoreske vuurtoren Far de Sant Sebastià, dragen bij aan de allure ervan.

Calella de Palafrugell wordt omgeven door ongerepte stranden en kristalhelder water en biedt een rustige levensstijl aan de kust. De beroemde Cala El Golfet en Platja de Canadell zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige baaien en stranden langs de kustlijn. Met op de achtergrond de met pijnbomen begroeide heuvels en de Middellandse Zee is de natuurlijke schoonheid van de stad werkelijk boeiend.

Het kopen van een woning in Calella de Palafrugell is aan te raden voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, schilderachtige landschappen en rust aan de kust. Of het nu gaat om een charmant dorpshuis of een moderne villa aan zee, het bezitten van een woning hier biedt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de authentieke Catalaanse manier van leven terwijl je geniet van de schoonheid van de Costa Brava.

1 380 000 €
Ref. 73494
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73494