Damlex Realty

GROOT RESTAURANT, LOKAAL EN WOONCOMPLEX IN CALELLA DE PALAFRUGELL

838 000 €
Prijs
8
Slaapkamers
4
Badkamers
734 m2
Perceeloppervlakte
1237 m2
Woonoppervlak
#73372
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calella de Palafrugell
Groot complex met onder andere een restaurant met groot terras, een bedrijfspand dat tot voor kort als supermarkt in gebruik was en een prachtig huis met tuin en zwembad. Het is gelegen in Calella de Palafrugell, zeer dicht bij het strand. Op de begane grond van het huis vinden we 3 tweepersoonsslaapkamers, een toilet en een badkamer, een goed uitgeruste keuken, een woon-eetkamer met open haard en een uitgang naar een groot terras met uitzicht op zee. Op de bovenverdieping, 2 tweepersoonsslaapkamers, een badkamer, een kantoor, een balkon en een zolder. De woning heeft een bijgebouw met 3 slaapkamers en een badkamer voor het personeel, een groot terras, zwembad, een ander type solarium, een berging en een garage met plaats voor 2 auto"s en motoren. Zowel het pand als het restaurant hebben elk een volledig uitgeruste keuken, met een koelcel, berging en kleedkamers. De twee zones kunnen met elkaar communiceren of kunnen volledig onafhankelijk zijn. Het restaurant heeft een bargedeelte, een grote kamer met open haard volledig ingericht met tafels en stoelen, openbare toiletten en een gezellige patio met barbecue. Het bedrijfspand heeft een bar-cafetaria gedeelte en een grote zaal. Commercieel gebied: 340 m²; Oppervlakte woning en bijgebouwen: 394 m²; Totaal perceel: 1237 m²....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1969
certificado energetico
Verwarming, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Alarm, Ingebouwde kasten, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
5300€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell, gelegen aan de Costa Brava, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende omgeving die het tot een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen maken. Calella de Palafrugell was oorspronkelijk een traditioneel vissersdorp en heeft zijn charme behouden met smalle kronkelende straatjes en witgekalkte huizen. De historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de iconische botanische tuin Cap Roig en de pittoreske vuurtoren Far de Sant Sebastià, dragen bij aan de allure ervan.

Calella de Palafrugell wordt omgeven door ongerepte stranden en kristalhelder water en biedt een rustige levensstijl aan de kust. De beroemde Cala El Golfet en Platja de Canadell zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige baaien en stranden langs de kustlijn. Met op de achtergrond de met pijnbomen begroeide heuvels en de Middellandse Zee is de natuurlijke schoonheid van de stad werkelijk boeiend.

Het kopen van een woning in Calella de Palafrugell is aan te raden voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, schilderachtige landschappen en rust aan de kust. Of het nu gaat om een charmant dorpshuis of een moderne villa aan zee, het bezitten van een woning hier biedt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de authentieke Catalaanse manier van leven terwijl je geniet van de schoonheid van de Costa Brava.

838 000 €
Ref. 73372
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73372