Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Exclusieve eerstelijns zeevilla te koop in Calella de Palafrugell

4 300 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
3
Badkamers
3367 m2
Perceeloppervlakte
203 m2
Woonoppervlak
#72315
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calella de Palafrugell
Exquise woning aan de allereerste kustlijn in Calella de Palafrugell, met directe toegang tot de zee en eigen aanlegsteiger met hangar voor boten, allemaal op een perceel van 3637 m2 op het zuiden, met prachtig uitzicht op de zee en de baai van Calella.Het is een uniek en zeer exclusief pand dat opvalt door zijn uitzonderlijke ligging op slechts een steenworp afstand van een kleine baai en de zee, in een van de meest begeerde steden van de Costa Brava. Het huis, typisch mediterrane stijl, met Catalaanse tufsteen vloeren, smeedijzeren balustrades, ramen en houten luiken, en Arabische pannendaken, dateert uit de late jaren "60 en is goed onderhouden. Het landgoed is gelegen op een rustige plek op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Calella, op een groot perceel met pijnbomen, overvloedige inheemse vegetatie en een grote tuin met gazon - een rustig en privébezit.Het pand heeft een bebouwde oppervlakte van 203 m2 met een garage en een botenloods naast de privésteiger. Het huis is als volgt verdeeld over twee verdiepingen:De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer op twee niveaus, met open haard, grote ramen met ongelooflijk uitzicht op zee en een glazen schuifdeur die leidt naar een halfoverdekt terras en tuin. Goed uitgeruste keuken. Master suite met kleedruimte, eigen badkamer en uitgang naar een terras. Het huis is toegankelijk via de eerste verdieping, bestaande uit: Grote inkomhal, tweepersoonsslaapkamer met open haard en en suite badkamer. Tweede slaapkamer met stapelbed - ideaal voor kinderen, en een badkamer. Garage met capaciteit voor 1 voertuig. Op ongeveer 40 meter van het huis heeft het pand een eigen aanlegsteiger met een gesloten hangar van ongeveer 20 m2 met een capaciteit voor twee kleine boten en met een directe oprit naar de zee. Een voorrecht binnen het bereik van de eigenaren van dit prachtige pand. De woning is voorzien van verwarmingsradiatoren, met gestookte dieselketel, houten kozijnen met dubbele beglazing, alarmsysteem en automatische beregening in de tuin. De woning laat een kleine uitbreiding toe. Zonder twijfel een van de meest exclusieve eigendommen in dit deel van de Costa Brava, met een waarde op basis van zijn uitzonderlijke kenmerken en locatie....
Eigenschappen
certificado energetico
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell, gelegen aan de Costa Brava, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende omgeving die het tot een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen maken. Calella de Palafrugell was oorspronkelijk een traditioneel vissersdorp en heeft zijn charme behouden met smalle kronkelende straatjes en witgekalkte huizen. De historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de iconische botanische tuin Cap Roig en de pittoreske vuurtoren Far de Sant Sebastià, dragen bij aan de allure ervan.

Calella de Palafrugell wordt omgeven door ongerepte stranden en kristalhelder water en biedt een rustige levensstijl aan de kust. De beroemde Cala El Golfet en Platja de Canadell zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige baaien en stranden langs de kustlijn. Met op de achtergrond de met pijnbomen begroeide heuvels en de Middellandse Zee is de natuurlijke schoonheid van de stad werkelijk boeiend.

Het kopen van een woning in Calella de Palafrugell is aan te raden voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, schilderachtige landschappen en rust aan de kust. Of het nu gaat om een charmant dorpshuis of een moderne villa aan zee, het bezitten van een woning hier biedt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de authentieke Catalaanse manier van leven terwijl je geniet van de schoonheid van de Costa Brava.

4 300 000 €
Ref. 72315
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72315