Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in Blanes, 72 vastgoed

 

In de provincie Gerona, in de zogenaamde regio La Selva, bevindt zich Blanes, bekend als de "Portal de la Costa Brava" omdat het het eerste dorp in het gebied is. Met een rijk historisch verleden, daterend uit de Romeinse tijd, is het een beroemde toeristische bestemming die opvalt door de kwaliteit en charme van de stranden, baaien en maritieme landschappen, welke worden omringd door spectaculaire bergen en beboste gebieden. De baai van Santa Cristina is bijvoorbeeld een van de mooiste en meest pittoreske kust prenten van Spanje.

De Costa Brava is een prachtige plek met verborgen paradijzen, een combinatie van een uitzonderlijke kustlijn, tussen kliffen en bergen, en omvat prachtige dorpen van mediterrane prent, waaronder Calella de Palafrugell en Cadaqués, waar de grote kunstenaar Dalí woonde.

Als u op zoek bent naar een accommodatie om te verblijven in Blanes, bij Damlex Realty zijn wij specialisten in hoogwaardige residentiële verblijven in Barcelona en de Costa Brava. Juist hier hebben we appartementen, villa's, huizen en percelen van werkelijk uitzonderlijke luxe.Geselecteerde woning in Blanes

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: