Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in Blanes, 83 vastgoed

 

In de provincie Girona, in de zogenaamde regio La Selva, ligt Blanes, bekend als de "Portal de la Costa Brava" omdat het het eerste dorp in de omgeving is. Met een rijk historisch verleden dat teruggaat tot de Romeinse tijd, is het een bekende toeristische bestemming die opvalt door de kwaliteit en charme van de stranden, baaien en maritieme landschappen, die worden omgeven door spectaculaire bergen en bosrijke gebieden. De baai van Santa Cristina is bijvoorbeeld een van de mooiste en meest pittoreske kustplaatjes van Spanje.

De Costa Brava is een prachtige plek met verborgen paradijzen, een combinatie van een uitzonderlijke kustlijn, tussen kliffen en bergen, en prachtige dorpen met mediterrane print, waaronder Calella de Palafrugell en Cadaqués, waar de grote kunstenaar Dalí woonde.

Als u op zoek bent naar een woning te koop in Blanes, bij Damlex Realty zijn wij specialisten in hoogwaardige woningen aan de Costa Brava. Juist hier hebben we appartementen, villa's, huizen en percelen met werkelijk uitzonderlijke luxe.

Geselecteerde woning in Blanes

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: