Damlex Realty

Villa met uitzicht op het zwembad en de zee, vlakbij het strand van Aiguablava

890 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
3
Badkamers
857 m2
Perceeloppervlakte
321 m2
Woonoppervlak
#73289
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Begur
Dit prachtige huis is gelegen in een zeer rustige straat zonder woonuitgang. Het kijkt uit over een panoramisch uitzicht op de baai van Aiguablava. Het strand van Aiguablava ligt op slechts 10 minuten lopen. De villa staat op een perceel van 857m2, het pand is recentelijk gerenoveerd en heeft een groot verwarmd zwembad, een groot buitenterras, een buitenbarbecue en eethoek en een relaxterras aan het einde van de tuin, midden in de natuur. De tuin biedt een hoge mate van privacy. Het huis is verdeeld over drie verdiepingen. We gaan het huis binnen en volgen enkele treden naar de middelste verdieping, waar we de open woon-eetkamer en de volledig uitgeruste keuken vinden met een prachtig uitzicht op zee. Bij het verlaten van de woonkamer vinden we een gesloten terras met uitzicht op de tuin, wederom met een prachtig uitzicht op zee. Naast de woonkamer vinden we de hoofdslaapkamer met een grote eigen badkamer en uitzicht op zee. Enkele trappen leiden naar de eerste verdieping waar we twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer vinden. Een van de slaapkamers heeft een eigen badkamer. Ook vinden we op de begane grond het indrukwekkende en ruime dakterras met prachtig uitzicht op zee. Op de begane grond van het huis vinden we een badkamer die het zwembad bedient en extra opslagruimte. Dit gebied heeft een groot potentieel om indien gewenst omgebouwd te worden tot meer slaapkamers en badkamers....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1990
certificado energetico
Verwarming, Volledig uitgeruste keuken, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Uitzicht op de bergen, Automatische bewatering, Panoramisch uitzicht,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Begur

Begur is een stad in Catalonië met ongeveer 4.000 inwoners, maar tijdens het zomerseizoen explodeert het aantal inwoners tot boven de 40.000. Het is een perfecte uitvalsbasis om enkele van de meest fantastische en begeerde stranden van de Costa Brava te verkennen. Als u op zoek bent naar het beste vastgoed aan de kust in Catalonië dat de unieke charme van de provincie behoudt, dan is Begur de plek voor u.

Begur ligt in het noordoostelijke puntje van de Costa Brava en is een zeer gunstige locatie voor de fanatieke strandganger. De beroemde stranden van de regio, zoals Sa Riera, Sa Tuna, Platja Fonda en Aiguafreda, liggen allemaal op korte rijafstand. De actieve internationale luchthaven van Girona ligt op een comfortabele 45 minuten rijden. Als je zin hebt in de spanning van een grotere stad, wacht Barcelona twee uur vanaf de snelweg op je.

Begur zal indruk op u maken met het natuurlijke geschenk van zijn prachtige stranden en ongetemde kustlijn, maar het is ook doordrenkt van geschiedenis. Het beschikt over goed bewaarde architectuur en kunstvoorwerpen uit de Romeinse en middeleeuwse tijd. Het bezitten van onroerend goed in Begur is een uitstekende keuze voor zowel vakantiegangers als expats. Neem contact op met Damlex Realty zodat we uw Costa Brava-droom kunnen plannen!

890 000 €
Ref. 73289
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73289