Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met 6 kamers, perceel 2200m2, te koop in Begur, Costa Brava

4 300 000 €
Prijs
6
Slaapkamers
6
Badkamers
2200 m2
Perceeloppervlakte
532 m2
Woonoppervlak
#161305
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Begur
The villa is in a gated complex of 5 luxury homes with private access, parking and garage. All rooms in the house have views and the sea. On the ground floor there is a living room with fireplace, separate dining room with access to the pool and sea views, fully equipped kitchen, bedroom with bathroom and shower, 2 toilets, garage for 2 cars. The second floor has 3 bedrooms, 3 bathrooms and a utility room....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2008
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Kleedkamer, Alarm, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Aan het strand, Panoramisch uitzicht, Speelkamer, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Begur

Begur is een stad in Catalonië met ongeveer 4.000 inwoners, maar tijdens het zomerseizoen explodeert het aantal inwoners tot boven de 40.000. Het is een perfecte uitvalsbasis om enkele van de meest fantastische en begeerde stranden van de Costa Brava te verkennen. Als u op zoek bent naar het beste vastgoed aan de kust in Catalonië dat de unieke charme van de provincie behoudt, dan is Begur de plek voor u.

Begur ligt in het noordoostelijke puntje van de Costa Brava en is een zeer gunstige locatie voor de fanatieke strandganger. De beroemde stranden van de regio, zoals Sa Riera, Sa Tuna, Platja Fonda en Aiguafreda, liggen allemaal op korte rijafstand. De actieve internationale luchthaven van Girona ligt op een comfortabele 45 minuten rijden. Als je zin hebt in de spanning van een grotere stad, wacht Barcelona twee uur vanaf de snelweg op je.

Begur zal indruk op u maken met het natuurlijke geschenk van zijn prachtige stranden en ongetemde kustlijn, maar het is ook doordrenkt van geschiedenis. Het beschikt over goed bewaarde architectuur en kunstvoorwerpen uit de Romeinse en middeleeuwse tijd. Het bezitten van onroerend goed in Begur is een uitstekende keuze voor zowel vakantiegangers als expats. Neem contact op met Damlex Realty zodat we uw Costa Brava-droom kunnen plannen!

4 300 000 €
Ref. 161305
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 161305