Damlex Realty

FANTASTISCH HUIS OP GROOT PERCEEL, MET UITZICHT OP DE BERGEN EN DE ZEE - LLORET DE MAR

385 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
2
Badkamers
900 m2
Perceeloppervlakte
280 m2
Woonoppervlak
#73519
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Mooi gelijkvloers huis, 280m², op een perceel van 900m², als volgt verdeeld: Binnenkomst via de garage, spectaculair gerenoveerd, er is een prachtige keuken, volledig uitgerust en zeer ruim, u kunt ook een auto en een motor parkeren. Vanaf hier communiceert een deur met de hoofdkeuken, volledig nieuw en uitgerust, een gang opent naar de woonkamer met directe toegang tot een groot terras, met spectaculair uitzicht en toegang tot de prachtige tuin. Aan de linkerkant is een ruimte die momenteel in gebruik is als kleine open kamer, maar die ook dienst zou kunnen doen als kantoor. Hierna volgt een eerste tweepersoonskamer, met direct uitzicht op de tuin en de bergen, daarnaast is de badkamer met douche, aan het einde van de gang vinden we nog een tweepersoonskamer, met uitzicht op het terras en aan de rechterkant een derde tweepersoonskamer die uitkomt op ook het terras. Als we weggaan, zijn we omgeven door een groot perceel, verdeeld over een terras, een prachtige tuin, waar je gemakkelijk een goed zwembad kunt bouwen, en daarachter, op het immense terras, is een constructie verdeeld in 4 delen: Een kamer of kantoor voor gereedschap en andere, een zeer ruime pantry om rommel te plaatsen, een badkamer met douche volledig geïsoleerd en ruim en de gas stookruimte. De woning is voorzien van elektrische verwarming maar heeft ook de mogelijkheid om er een op gas te zetten, met de 2 boilers. Dan is er een kleine houten poort om naar de rest van het perceel te gaan, waar je nog een huis, een zwembad of een ander kunt bouwen, vanwaar we een spectaculair uitzicht hebben. Deze woning verkeert in smetteloze staat en is zeer praktisch door het feit dat het gelijkvloers is. Het heeft ook veel mogelijkheden en is een perfecte investering. Het is ook gelegen aan de ingang van de rustige urbanisatie Serra Brava en op een paar meter van de kleine kruidenierswinkel en de bar-restaurant met zwembad. Mis deze ongelooflijke kans niet!...
Eigenschappen
Bouwjaar: 2006
certificado energetico
Verwarming, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Uitzicht op de zee, Verwarming op gas, Bijkeuken, Kleedkamer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

385 000 €
Ref. 73519
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73519